7/2/2017

200.000 και συνεχίζουμε...

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με αφορμή την έκδοση του δελτίου No. 200.000 αποφάσισε να γνωρίσει το νεαρό βολεϊμπολίστα με αυτόν τον... ξεχωριστό αριθμό στο δελτίο του και του επεφύλαξε μια έκπληξη!

Ο νεαρός Χρήστος Γιάννης, γεννημένος στις 27-10-2007 έβγαλε το πρώτο του δελτίο στον Α.Ο Νέοι Βύρωνες ενώ την Κυριακή (5/2) «έγραψε» και την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα του.

Mαζί με τη μητέρα του και την αδερφή του, ο Χρήστος πέρασαν από την Ομοσπονδία για να παραλάβουν το δελτίο από τον τιμ μάνατζερ των Εθνικών ομάδων και εμβληματικό αρχηγό της Εθνικής Ανδρών, Μάριο Γκιούρδα!

Ο πρόερδος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος γνώρισε το μικρό Χρήστο και του ευχήθηκε να έχει υγεία και να μη σταματήσει να αγαπά το βόλεϊ ενώ αμέσως μετά χάρηκε διπλά όταν ο Μάριος Γκιούρδας του παρέδωσε το δελτίο του με δώρο μια τσάντα της Εθνικής και μια φόρμα. Η ευχή του Γκιούρδα «όταν μεγαλώσεις ως μέλος των Εθνικών ομάδων όλα αυτά θα τα πάρεις από μόνος σου» ήταν αυτή που θα τον συνοδεύει στην αθλητική και βολεϊκή του σταδιοδρομία!